Hva er all inclusive og hvorfor kan dette være den optimale ferien for deg?

Hva er all inclusive?

All inclusive er et hotellkonsept hvor alle måltider, drikke og gjerne også aktiviteter er inkludert i prisen. Hotellene som tilbyr all inclusive er gjerne av den bedre sorten, og ligger gjerne litt avsides til. Mat, drikke, is, snacks, aktiviteter i vann, barneklubber, hobbyklubber, dans og underholdning er gjerne inkludert i prisen.

Hvorfor velge all inclusive?

Total avkobling
Ettersom all inclusive ganske enkelt betyr at alt er inkludert i reisens pris kan du med andre ord spise og drikke på hotellet uten å tenke på regningen. Perfekt for deg som vil slappe totalt av!

Unngå økonomiske overraskelser
Ettersom det aller meste er inkludert i reisens pris har du god oversikt over økonomien. Mange omtaler all inclusive som "kontantløs ferie" og "ferie uten lommebok". Den økonomiske oversikten man får ved å velge denne typen ferie er en av de viktigste årsakene til at all inclusive har fått mye oppmerksomhet etter finanskrisen.

Hva er all inclusive ferie?

Les mer om konseptet all inclusive ferie. Finn ut mer om fordelene og hvorfor mange velger denne formen når de skal reise.

Les mer om all inclusive

Alternative all inclusive ferier

Det er andre muligheter enn strandferie! Se utvalg av alternative varianter innenfor en rekke budsjetter!

Se flere mulige reiser

Spar penger med rabattkoder!

Mange av de kjente leverandørene av reiser tilbyr rabattkoder. Her finner du oversikt over rabatter på reiser og hotell.

Spar med rabattkoder på reiser